Onze diensten

onze diensten

Boekhouding

Het bijhouden van een financiële administratie is uiterst belangrijk, maar kan ook veel tijd in beslag nemen. Daarnaast is er steeds meer sprake van digitalisering, wat zorgt voor veel veranderingen. Bij Expert in Finance hebben we oog voor de behoeften van onze klanten en passen wij onze diensten hierop aan.

Salarisadministratie

Uw personeel vormt een van de belangrijkste componenten van uw organisatie. Correcte en tijdige verwerking van salarissen is daarom uiterst belangrijk. Expert in Finance helpt u hier graag bij.

Van zzp naar bv

Voor de ZZP-er met een jaaromzet van minimaal €60.000, die graag meer wil profiteren van belastingvoordeel en bedrijfsrisico’s wil verlagen. Wij helpen u bij het hele proces. 

Finance & legal in één

Omdat we in de afgelopen jaren vaker klanten hebben gehad die zowel financiële, als juridische ondersteuning nodig hadden, Hebben we een jurist om samen u te helpen met uw financiële en juridische vraagstukken.

Contact

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op om een telefonische kennismaking in te plannen of een bezoek aan ons kantoor in Rotterdam Centrum te brengen.

Ismael Sebastiao

Ismael Sebastiao

Javesson Franca

Javesson Franca