Over ons

Over Ons

Javesson Franca en Ismaël Sebastiao zijn in 2018 gestart met Expert in Finance, met de intentie om andere ondernemers  strategisch te ondersteunen. Expert in Finance is inmiddels uitgegroeid tot een boekhoud en financiële administratief adviesbureau met een groot netwerk, een excellente combinatie van expertises en relevante partnerschappen die we u graag aanbieden.

Bij Expert in Finance geloven we dat  transparantie en betrouwbaarheid  ontelbare voordelen hebben binnen een zakelijke samenwerking, dit zijn dan ook onze kernwaarden. Elke cliënt is uniek voor ons. We bieden maatwerk, hebben oog voor uw de groeiambities en financiële bedrijfsdoelstellingen en ondersteunen u graag met onze diensten gedurende de realisatie. Dit doen we met innovatie en automatisering zodat we meer tijd kunnen investeren in persoonlijke verbinding met onze cliënten.

Wij zijn een team van zeer gepassioneerde professionals, omdat we het een privilege vinden om bedrijven te ondersteunen met hun financiële bedrijfsdoelstellingen. Verder hebben we goed nieuws! We werken al een lange tijd samen met juridische advieskantoor Ember Law Firm en sinds begin 2022 zijn wij officieel een partnerschap begonnen om naast ons financiële dienstpakketten ook een speciaal pakket aan te bieden met juridische diensten (advies).

Ismael Sebastiao

Ismael Sebastiao

Mede-oprichter
Mede-oprichter met een specialisatie in International Finance & Control
Javesson Franca

Javesson Franca

Mede-oprichter
Mede-oprichter met specialisatie in accountancy.
Zishan Hussain

Zishan Hussain

Legal Partner
Legal-Partner en jurist bij Ember Lawfirm

Klant review

Onze partners

Onze locaties

Rotterdam Centrum

Bedrijventerrein Boezembocht

Contact

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op om een telefonische kennismaking in te plannen of een bezoek aan ons kantoor in Rotterdam Centrum te brengen.