Salarisadministratie

Uw personeel is het hart van uw onderneming. Een tijdige en correcte betaling van salarissen is daarom uiterst belangrijk. Expert in Finance integreert uw salarisadministratie naadloos met uw boekhouding, voor een efficiëntere verwerking.

De werkkostenregeling, rekenregels, het minimumloon en meer dan 150 cao’s worden automatisch up-to-date gehouden.

Of het nu gaat om uw DGA-salaris of medewerkers met nul-urencontracten, auto’s van de zaak of verlofaanvragen, alles is bij ons eenvoudig te regelen via uw eigen omgeving. Uiteraard ondersteunen wij u hierbij en voorzien we u graag van advies.

Auto’s van de zaak worden in onze software bijgehouden en kunnen eenvoudig naar andere medewerkers worden doorgeschoven. Ons geïnterfereerde systeem werkt automatisch uw  salarisadministratie en boekhouding bij.

 

Heeft u vragen?
Benieuwd naar ons systeem en hoe wij dit voor uw onderneming kunnen inzetten? Plan een kennismaking is om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en kom erachter wat Expert in Finance voor uw onderneming kan betekenen. Onze medewerkers staan u graag te woord.