Van ZZP naar BV

Vanaf een jaaromzet van ongeveer €100.000 is het niet meer gunstig om verder te gaan als eenmanszaak. U betaalt als eenmanszaak dan veel belasting en draagt nog steeds alle aansprakelijkheid binnen uw onderneming. Om te profiteren van  belastingvoordeel en uw aansprakelijkheid te verlagen, is het omzetten van uw rechtsvorm wellicht een uitkomst.

Expert in Finance beschikt over het juiste netwerk om u door deze transitie heen te helpen. We brengen u in contact met een notaris, fiscalisten en kunnen u ook voorzien van juridisch advies. Met onze eigen kennis en de hulp van onze partners krijgt u altijd advies op maat en wordt u begeleid door het gehele proces.

Benieuwd naar wat de meest geschikte holdingstructuur is voor uw bedrijf? Wij kunnen de omslagpunten voor u berekenen, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dit kan met betrekking tot:

  • Vennootschapsbelasting
  • Loonbelasting/Inkomstenbelasting
  • Dividendbelasting
  • Hoogte van het DGA-salaris conform de Gebruikelijk-loonregeling
  • Lenen van de BV

Uiteraard kunnen we u ook een overzicht geven van de initiële investering om deze overstap te maken.

 

Heeft u vragen?
Voor vragen over het omzetten van uw rechtsvorm, nodigen wij u uit een kennismakingsgesprek in te plannen. We kunnen u met alle bijkomende zaken van dienst zijn: van boekhouding tot juridisch advies. Plan vrijblijvend een afspraak in.

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en kom erachter wat Expert in Finance voor uw onderneming kan betekenen. Onze medewerkers staan u graag te woord.